/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Locuri de top la Miss Continental UK. Cine sunt moldovencele care au cucerit Marea Britanie

missing
17 iulie 2017, ora 15:43

26 de fete au luptat pentru titlul Miss Continental UK, iar în urma votingului și a notei juriului, moldoveanca Carmen Sochirca a fost desemnată câștigătoare.

Pentru titlul Miss Teen Continental UK au luptat 12 fete printre care Diana Gorenco și Cătălina Guțu, tinere din Moldova. Chiar dacă la această categorie câștigătoare a fost o tânără din Georgie, Călălina s-a ales cu titlul de Vice Miss.

În competiție au participat fete din întreaga Europă și din țările CSI, iar în total au aplicat la concurs aproximativ 300 de fete.

Concursul își propune să promoveze participantele și să le ofere oportunitatea de a deveni fotomodele. La concurs pot participa fetele cu vârsta de peste 12 ani atât cu experiență, cât și cele care nu au tangență cu lumea modelingului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram