/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Locuitorii unui bloc din centrul Chișinăului și-au făcut din curte – parcare privată

missing
17 iulie 2017, ora 19:23

14 bariere au fost instalate în strada Pușkin 44, iar întreaga curte a fost transformată într-o adevărată parcare privată. Mai grav este faptul că, accesul în curte a fost blocat inclusiv pentru ambulanță dar și pompieri.

Instalarea barierelor au împărțit părerile locatarilor în două. În timp ce unii nu văd o problemă, alții se declară împotriva.

Am încercat să vorbim și cu cei care-și parchează mașinile pe aceste locuri, însă nimeni nu a ieșit în curte atât timp cât am filmat reportajul. Între timp, viceprimarul Capitalei a subliniat că în curțile blocurilor parcarea este provizorie, iar la ea au acces toți care locuiesc in preajmă, după sistemul primul venit-primul servit.

„Din start, toate căile de acces din curțile blocurilor au fost prevăzute cu locuri de parcare provizoriu, adică nu loc de parcare permanent, dar provizoriu. Acest lucru nu poate fi împiedicat”, a menționat Nistor Grozavu, viceprimar de Chișinău.

Contactat de TV8, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare a declarat că oamenii legii s-au autosesizat pe marginea acestui caz pentru a verifica dacă barierele au fost instalate legal. Polițiștii urmează să discute cu șoferii pentru a vedea dacă au autorizație de la primărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram