/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Cum arată în interior cea mai modernă instituție de învățământ din Moldova. Va fi inaugurată la 1 septembrie

missing
18 iulie 2017, ora 10:00

Suprafața totală de construcție este de aproximativ 7.500 de metri pătrați, iar capacitatea instituției de învățământ va fi de 450 de copii, cu o echipă de profesori și personal administrativ în număr de 100 de persoane. Instituția este planificată astfel încât în fiecare clasă vor studia până la 20 de elevi.

Din imaginile postate pe internet, putem observa că elevii vor dispune de toate facilitățile necesare pentru un proces de studiu armonios, cum ar fi: clase de școală cu vestiare; laboratorul de chimie, fizică și științe naturale; studioul de arte plastice; sala de sport, sala de dans, sala de muzică, sala de spectacole; cantina școlii; biblioteca; laboratoare de limbi străine; cabinete medicale; spații adiacente amenajate.

Potrivit inițiatorilor proiectului, școala Internațională „Heritage” va fi o instituție de învățământ modernă pentru copii de vârstă preșcolară și școlară, cu programe naționale și internaționale, în învățământul primar și secundar, cu studiul aprofundat al limbilor străine, bazat pe abordarea individuală a fiecărui copil.

„Heritage” își va desfășura activitatea în baza programului național de studii, oferind în același timp posibilitatea elevilor de a alege să studieze obiecte cu predare în limba engleză, în cadrul programului internațional. Aceasta le va garanta posibilitatea de a obține o certificare internațională.

Proiectul școlii internaționale „Heritage” este implementat prin investiții private ale investitorului autohton Natalia Cecetova (Centrul de educație și dezvoltare a copiilor „Inventor”, centrul medical „Eurolab”, clubul de fotbal „Zimbru”, compania „Tirex Petrol”, compania „Chateau Vartely”, grupul companiilor „AMG”) și ale investitorului străin Sinan Bora (grădinița „CHIPS”, centrul comercial „Shopping MallDova”, Spitalul Internațional Medpark, hotelul „Radisson Blu Leogrand”).

Școala este amplasată în sectorul Botanica al Capitalei, pe bulevardul Dacia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram