Un tânăr a fost surprins de un martor ocular în timp ce a tras mai multe focuri de armă într-un club din capitală, doar pentru a se da în spectacol în fața unor fete, scrie Unimedia.

Update: Contactată telefonic, Ala Vengher nu a răspuns la apel, iar administrația localului „Caffe Graffiti”, acolo unde a avut loc incidentul, ne-a închis telefonul. În momentul în care o echipă de la TV8 a mers la fața locului, serviciul de pază ne-a refuzat accesul pe teritoriul cafenelei.

Făptașul este Igor Vengher, fiul femeii de afaceri Alla Vengher, care este și proprietara cafenelei în care s-a produs incidentul. Aceasta este patroana unui restaurant de lux din strada Arborilor, dar și a unei rețele de patiserie cu sediul la Chișinău și București.

Din imagini se poate observa că acesta a urcat pe masă, iar pe fundalul muzicii de club, a tras mai multe focuri de arme în sus.

Poliția s-a autosesizat pe acest caz. Potrivit Poliției Capitalei, incidental a fost înregistrat la o zi distanță după ce incidentul a avut loc, pe data de 16 iulie. Poliția a fost alarmată prin intermediul serviciului Viber.

„Urmează să fie inițiată o cauză penală pentru huliganism în cadrul căreia urmează să fie identificate toate persoanele implicate. Se cunoaște că arma este păstrată legal și este una traumatică. Însă aceste circumstanțe urmează a fi stabilite pe parcurs și prezentate în cadrul cauzei penale în calitate de probe”, a declarat pentru TV8, Andrian Jovmir, ofițer de presă al Poliției Capitalei.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, pe data de 15 iulie curent, într-un club de fițe din capitală.

Foto: Instagram / @allavengher

Foto: allavengher.com

Foto: allavengher.com

Foto: allavengher.com

Foto: allavengher.com

Foto: allavengher.com