/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Maia Sandu și Andrei Năstase asigură că protestele vor continua

20 iulie 2017, ora 23:17

Declarațiile celor doi lideri politici au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica” de la postul nostru de televiziune.

„Oamenii trebuie să înțeleagă că, mai târziu, ar putea fi prea târziu. Pentru mâine am convenit protestul în timpul orei de masă. O să avem protest și în weekend. Este un moment important și trebuie sa ne mobilizam. O să batem clopotele pe extern, o să explicăm oamenilor din țară ce se întâmplă”, a spus Maia Sandu, lidera PAS.

„Avem de-a face cu o clasă politică putred de bogată și coruptă. De aceea trebuie să continuăm să ajungem la oameni, să îi mobilizăm. Mâine vom discuta cu oameni despre care vor fi acțiunile noastre ulterioare, și credeți-mă, nu e nimic în zadar”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că, astăzi, în timp ce Legislativul s-a întrunit într-o nouă ședință, în cadrul căreia 74 de deputați au votat pentru schimbarea sistemului electoral din țară, partidele de opoziție au organizat o manifestație de protest în fața clădirii Parlamentului împotriva votului mixt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram