/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Premierul României vine mâine la Chișinău. Accesul publicului va fi sistat temporar pe mai multe străzi

20 iulie 2017, ora 11:12

În acest sens, accesul publicului va fi limitat temporar, în perimetrul intern format de străzile: Columna – M.Eminescu – Șciusev – S. Lazo. Tot mâine vor fi stopate lucrările de reparație pe unele artere și în unele locuri publice: bd. Ștefan cel Mare, bd. Dacia, str. București, str. M. Cebotari, str. 31 August 1989, str. Sfatul Țării, str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni, str. A. Pușkin, str. M. Kogălniceanu, PMAN și teritoriile adiacente.

Inspectoratul General al Poliției și Direcția poliție a municipiului Chișinău va asigura ordinea publică în această perioadă.

„Politica de vecinătate, sprijinul din partea Comisiei Europene şi al Consiliului pentru Moldova este foarte important. Nu trebuie să uităm nicio clipă că suntem o ţară importantă a UE, dar suntem la marginea Uniunii Europene, şi că ne revine o sarcină imensă atât din punct de vedere al asigurării drumului pro-european al Moldovei, dar şi din punct de vedere al tot ceea ce va însemna Schengen”, a declarat săptămâna trecută Mihai Tudose după întâlnirile cu liderii Comisiei Europene şi Consiliului European.

Premierul moldovean Pavel Filip a fost în acest an, în luna martie, într-o vizită de lucru în România, la invitaţia premierului de atunci, Sorin Grindeanu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram