Igor Vengher, fiul femeii de afaceri Alla Vengher, care acum câteva zile s-a dat în spectacol în unul din localurile mamei sale și a tras din armă, a fost reținut în după amiaza zilei de astăzi pe Aeroportul Internațional Chișinău. Informație a fost confirmată pentru tv8.md de către ofițerului de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novitchi.

Aceasta ne-a declarat că, tânărul s-a prezentat la Aeroportul Internațional Chișinău la ora 15.00, pentru a se îmbarca la ruta Chișinău- Moscova. În urma procedurii de control, acesta a fost reținut.

Ulterior, el a fost escortat de polițiști la audieri în calitate de bănuit, pentru a stabili și acumula toate informațiile veridice în care a avut loc incidentul.

Prin urmare, în temeiul materialului probatoriu acumulat de către polițiști, organele de procuratura se vor expune asupra cazului, privind încadrarea legala acțiunilor lui.

Amintim că, weekendul trecut, Igor Vengher a fost surprins în timp ce a împușcat de mai multe ori în sus în localul mamei sale. Potrivit poliției, tânărul păstra arma legal, însă datorită faptei pe care a săvârșit-o, riscă șapte ani de închisoare.