/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Dosarul parcărilor cu plată. Procurorii cer doi ani de arest pentru Gamrețchi

missing
21 iulie 2017, ora 11:15

„Astăzi, în ședință a fost audiat inculpatul sub jurământ.  Acesta și-a recunoscut vina. Au avut loc dezbaterii, iar cauza a fost amânată pentru 3 august. S-a solicitat închisoare pe un termen de doi ani”, a menționat Dumitru Robu.

Procurorii consideră că aplicarea pedepsei de doi ani este suficientă, pentru că Gamrețchi și-a recunoscut vina.

De notat că, învinuitul a încheiat cu procurorul acord de recunoaştere a vinovăţiei. Legislaţia procesual-penală statuează că, acordul de recunoaştere a vinovăţiei este o tranzacţie încheiată între procuror şi învinuit, care şi-a dat consimţământul de a-şi recunoaşte vina în schimbul unei pedepse reduse.

Amintim că, Igor Gamreţchi a fost iniţial suspendat din funcţie la data de 3 mai a.c., după ce a fost reţinut şi arestat în cadrul unui dosar penal. Pe 4 iulie 2017, Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani, a anulat dispoziţia primarului general cu privire suspendarea lui Igor Gamreţki din funcţia de şef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, iar pe data de 5 iulie, Gamreţchi revenise la serviciu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram