/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Fracțiunea PCRM declară boicot ședințelor Parlamentului pînă la sfârșitul sesiunii de primăvară

missing
21 iulie 2017, ora 11:20

„Uniunea politică a democraților și socialiștilor și-a definitivat configurația. Grabnica includere spre sfârșitul sesiunii de primăvară pe agenda Parlamentului a proiectului de modificare a sistemului electoral și votarea lui urgentă – doar timp de 4 minute – în lipsa unui consens politic, în pofida protestelor cetățenilor și a recomandărilor Comisiei de la Veneția, confirmă o dată în plus înțelegerea între Plahotniuc și Dodon, între partidul democraților și partidul socialiștilor, care au format noua majoritate parlamentară”, se menționează într-un comunicat de presă.

Comuniștii au mai menționat că se pregătește următoarea farsă a aprobării noii structuri și componențe a Guvernului, în timp ce o asemenea chestiune poate fi supusă examinării doar după demisia actualului Guvern al lui Pavel Filip.

Menționăm că, ieri, deputații PCRM au părăsit ședința Parlamentului în semn de protest față de inițiativa modificării sistemului electoral.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram