/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Dodon, Rogozin și Krosnoselski se vor întâlni săptămâna viitoare la Bender

missing
23 iulie 2017, ora 10:01

Șeful statului a menționat că în acest an a avut deja două întrevederi cu Krasnoselki, iar cea de-a treia este programată pentru săptămâna viitoare, la care va participa și Rogozin.

Dodon susține că autoritățile de la Chișinău au identificat până acum soluții pentru trei probleme cu care se confruntă malul stâng, printre care se numără plăcuțele de înmatriculare pentru automobile, legătura telefonică și recunoașterea diplomei de studii.

Președintele menționează că negocierile dintre Moldova și regiunea transnistriană sunt umbrite de instituirea controlului comun de frontieră Pervomaisc-Cuciurgan, acesta fiind și motivul pentru care autoritățile transnistriene nu au semnat pentru soluțiile înainte de către autoritățile de la Chișinău.

Anterior, Andrian Candu a declarat că Rogozin nu este așteptat în Moldova. Vicepremierul rus a postat însă pe pagina sa de Twitter un mesaj în care menționează că dacă autoritățile din Moldova nu îi permit să vină cu un avion, acesta va opta pentru un elicopter sau o motocicletă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram