/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/FOTO/ Detalii noi. Incendiul de pe Stadionul Republican a izbucnit lângă tocător

missing
24 iulie 2017, ora 08:59

Pompierii au fost alertați la ora 4:20, iar la stingerea incendiului a fost implicată toată garnizoana municipiului Chișinău. La ora 7 dimineața a fost localizat incendiul, iar la ora actuală merg lucrări de lichidare completă a incendiului. Potrivit șefului adjunct al Direcţiei situaţii excepţionale a municipiului Chişinău, Liviu Mîrzenco, este prematur să discutăm despre cauza incendiului, deoarece acesta nu a fost încă lichidat complet. Totuși, în cadrul ședinței s-a menționat că incendiul a izbucnit în preajma tocătorului, care a fost deteriorat.

În zonă au intervenit și două excavatoare, care delimitează crengile uscate, pentru ca acestea să nu intre în contact cu incendiul. Potrivit informațiilor preliminare, aproximativ 40% din volumul crengilor a ars în urma incendiului.

Nistor Grozavu a menționat pentru PublikaTV că incendiul ar fi putut fi evitat și că primăria nu a fost pregătită pentru astfel de situații.

Viceprimarul Chișinăului susține că până acum au izbucnit două incendii, cel de la gunoiștea de la Buiucani și cel de pe Stadion, menționând că incendiul de la cimitirul Sfântul Lazăr a fost pe un platou local a trei organizații

Foto: Facebook/Ricky Shor

Foto: Facebook/Artem Muratvitchi

Foto: Facebook/Artem Muratvitchi

Foto: Facebook/Ilian Cașu

Foto: Facebook/Ilian Cașu

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram