/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Procuratura anticorupție s-a autosesizat pe marginea petrecerii private a președintelui la Condrița

missing
24 iulie 2017, ora 19:32

A fost agitație sâmbăta, la vila de la Condrița. Mașini de lux precum Porsche-uri, BMW-uri, dar și alte mărci scumpe au fost observate intrând pe poarta vilei prezidențiale. Potrivit unor surse, președintele a organizat cumetria mezinului Nicolae.

Printre automobile s-a remarcat și o Shkoda cu care Igor Dodon s-a filmat într-un spot electoral, acum 6 ani. La fața locului a fost prezentă și poliția.

„- Ce faceți aici? – Ne îndeplinim serviciu. – Asigurați ordinea publică la petrecerea privată a domnului Dodon? -Nu cunosc despre așa eveniment. -Dar ce cunoașteți dmvs? Ați intrat pe teritoriu? -Atent, atent domnișoară, toate întrebările la serviciul de presă”.

Iar lucrătorii de la Condrița au declarat în fața camerei de filmat că nu știu nimic despre petrecere: „Nu știu, nu știu nimica, eu lucrez cu totul în altă parte”.

Potrivit unor surse din anturajul cuplului prezidential, invitații ar fi fost rugați să vină îmbrăcați în costume naționale. Coincidență sau nu, a doua zi pe o rețea de socializare Igor Dodon a postat o poză unde apare alături de familia lui, îmbrăcați în haine tradiționale. Nemulțumită că șefului statului dă o petrecere pe un teritoriu care aparține statului, Platforma de Demnitate și Adevăr a scris o petiție on-line unde solicită cetățenilor să o semneze pe motiv ca Igor Dodon ar fi folosit în mod abuziv reședința statului în interes personal. Între timp, șeful procuraturii Anticorupție a declarat pentru TV8 că investighează acest caz, dar nu oferă detalii. De partea cealaltă, foștii colegi din PSRM, întrebati dacă au mers la petrecere, au răspuns că sunt probleme mai importante decât cumetria fiului lui Dodon.

„Stimați colegi. Nu ține de activitatea fracțiunii. Sunt o sumedenie de alte subiecte pe care voi trebuie să le discutați ca mass-media. Ce vă interesează, ce vă interesează? Este o instituție publică. Cum se dezvoltă statul. Mie mi se pare că domnul Președinte a răspuns suficient la această întrebare. Mulțumim, la revedere”, a spus Zinaida Greceanîi.

Spre seară, consilierul pe comunicare al Președinției a declarat că șeful statului va veni cu o reacție miercuri, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliștii la Condrița.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram