/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Usatîi susține că Partidul Nostru va boicota referendumul din septembrie organizat de Dodon

missing
25 iulie 2017, ora 12:47

„Noi nu o să participăm. Dodon nu are inițiativele lui, iar Plahotniuc îl manipulează în detalii. Desigur că el o să-i dea voie lui Dodon să anuleze miliardul pus pe spatele oamenilor. Boicotăm tot și nu participăm. Lasă-i pe ei să face ce vor. Noi mergem înainte și o să facem niște mișcări”, a declarat Renato Usatîi.

Menționăm că, Președintele țării, Igor Dodon, în martie a acestui an, a semnat un decret prin care pe data de 24 septembrie va fi organizat un Referendum consultativ în cadrul căruia vor fi abordate următoarele teme: abrogarea legii prin care miliardul furat din sistemul bancar a fost transformat în datorie de stat, acordarea de împuterniciri suplimentare președintelui, scăderea numărului de deputați și introducerea în școli a „Istoriei Moldovei”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram