/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Ghimpu, despre dosarul lui Chirtoacă: Plahotniuc, Dodon și Șalaru stau în spate

missing
25 iulie 2017, ora 18:32

„Iată cine este nașul acestor comenzi. Este clar că este Vlad Plahotniuc în conlucrare cu Dodon și Anatol Șalaru care a anunțat colegii mei încă la sfârșitul anului 2016. Anul viitor, adică anul acesta, vor fi arestați, concret a spus, Iurie Chirinciuc, Dorin Chirtoacă și alți membri”, a declarat Mihai Ghimpu, președintele PL, în cadrul unei conferințe de presă.

Contactat de TV8, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat a declarat că nu comentează afirmațiile liderului PL. În același timp, Anatol Șalaru a menționat că va reacționa, mai târziu, pe pagina sa de socializare, iar Ion Ceban de la Președinție a precizat că va reveni ulterior.

În cadrul conferinței de presă, Ghimpu a mai spus că Centrul Anticorupție deține dovezi precum că mai mulți angajați ai primăriei au luat mită, chiar și în valoare de 70.000 de lei, aceștia însă nu sunt reținuți din motiv că ar fi fost rude cu Procurorul General.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram