/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Corduneanu, deputat cu acte în regulă! CC i-a validat mandatul de parlamentar

27 iulie 2017, ora 15:06

În urma ședinței, mandatul a fost validat, iar hotărârea Curții este definitivă. Contactat de TV8, Corduneanu ne-a spus că s-a gândit la ce legi vrea să propună în Parlament și că acestea vor fi legate de securitatea și binele statului.

De profesie polițist, Corduneanu a fost implicat și în violențele din aprilie, 2007. Acesta a fost acuzat de Valentina Cușnir, pe atunci deputată, că a bătut-o cu cruzime. În legătură cu acest caz a fost pornit și un dosar penal, iar recent, Curtea Supremă de Justiție l-a achitat. „Eu am răspuns la toate întrebările în fața comisiei Parlamentare”, a declarat Petru Corduneanu.

Colegul sau de partid, socialistul Ion Ceban, spune că nu cunoaște despre implicarea lui Petru Corduneanu în aceste scandaluri. „Nu știu exact la ce vă referiți, pentru că nu știu nici referitor la declarații, dar nici despre mențiunea despre care vorbiți la 7 aprilie”, a spus acesta, solicitat de TV8.

Petru Corduneanu a ocupat mai mulți ani la rând funcții înalte în cadrul ministerului de Interne.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram