/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Dodon s-a răzgândit. Președintele a spus că nu va decora militarii ruși

27 iulie 2017, ora 15:31

„Intenționez să decorez militarii moldoveni și transnistreni cu distincții de stat. Le-am propus acest lucru și pacificatorilor ruși”, a declarat Igor Dodon.

Ieri, în cadrul întâlnirii cu jurnaliștii pe care a organizat-o la Condrița, acesta a ținut să precizeze „că nu e vorba de militarii care nu știu ce fac acolo, ci de cei care au fost în Comisia Unificată de Control, care include moldoveni, ruși, ucraineni, OSCE”.

Recent, Parlamentul de la Chișinău a adoptat o declarație prin care cere retragerea trupelor militare rusești din stânga Nistrului. Autoritățile de la Chișinău au solicitat și anterior același lucru, însă Moscova nu și-a respectat angajamentele. Rusia și-a staționat în regiune așa-zisele forțe de menținere a păcii încă în anii `90.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram