/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Liceul Mihai Eminescu, inundat. Administrația spune că de vină este firma de construcție

missing
28 iulie 2017, ora 19:21

Conducerea liceului „Mihai Eminescu” spune că ploaia a afectat mobilierul, pereții, tavanul și podeaua. Și asta pentru că acoperișul școlii, care se afla în reparație, a fost învelit provizoriu doar cu o peliculă.

„O să-i dăm în judecată și o să vedem ce rezultate o să fie. Conform unor legi de construcții, ei trebuiau să asigure în totalitate. Au acoperit ceva cu peliculă, dar nu asigurat sută la sută”, a spus Petru Novac, director-adjunct pentru gospodărie.

De suferit au avut și carnetele medicale ale copiilor. Acum, medicul școlii spune că va fi nevoit să adune, din nou, informații despre starea de sănătate a elevilor.

Din reparația cosmetică, făcuta deja, nu s-a ales nimic, iar femeile de serviciu vor trebui să muncească repetat pentru a aduce în ordine încăperile inundate.

Reprezentanții liceului așteaptă ca problema să fie rezolvată până la începutul anului de studii, astfel încât să nu fie nevoiți să închidă liceul. Contactat de TV8, directorul firmei de construcții a declarat că suprafața a rămas neprotejată pentru că nu putea fi acoperită în totalitate.

Conducerea intenționează să dea în judecată compania de construcție, mai ales că li se întâmplă să le fie inundat liceul pentru a treia oară în această vară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram