Nuntă în familia interpretei Allei Pugaciova. Nepotul celebrei artiste din Rusia s-a căsătorit, iar la eveniment au venit peste 150 de persoane. Nunta a costat cuplul câteva zeci de milioane de ruble. Dansul mirilor a fost de-a dreptul impresionant, emoționând invitații și uimind prin originalitate.

Fiul interpreților ruși Kristina Orbakaite și al lui Vladimir Presnyakov, Nikita, în vârstă de 26 de ani, s-a însurat cu o tânăra de doar 20 de ani, studentă la Academia Prezidențială Rusă de Economie și Administrație Publică.

Deși nunta nu a fost văzuta cu ochi chiar buni de bunica tânărului, Alla Pugaciova, cei doi și-au unit destinele la o dată specială, 27.07.2017. Cuplul s-a căsătorit civil în Barvikha – o regiune a Moscovei.

Nunta a fost organizată la un restaurant de lux din Zhavoronki, unde au fost invitați peste 150 de oaspeți – rude și personalități din showbiz. Primele imagini de la eveniment au fost publicate pe pagina de instagram a mamei mirelui, dar și în videourile filmate de invitații de la ceremonie. Printre invitați a fost și cântărețul Filip Kirkorov, Maxim Galkin și bunica Alla Pugaciova. Nunta ar fi costat câteva zeci de milioane de ruble.