/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Recidivist deosebit de periculos, reţinut. Și-a înjunghiat amicul de pahar în regiunea inimii

missing
28 iulie 2017, ora 10:54

Conform datelor constatate preliminar, victima s-a dovedit a fi fără loc permanent de trai şi periodic înopta la o construcţie nefinisată de pe strada Albişoara. Astfel, în seara incidentului, ar fi servit băuturi alcoolice cu alţi doi bărbaţi, iscându-se ulterior un conflict între ei.

Respectiv, unul dintre agresori ar fi scos un cuţit de buzunar şi i-ar fi aplicat victimei o lovitură în regiunea toracelui, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

Individul a fost reţinut a doua zi după incident, fiind încătuşat pe o stradă din Capitală, în timp ce ar fi intenţionat să fugă în regiunea transnistreană, de unde este originar. El are o vârstă de 60 ani, anterior judecat pentru crime grave, fiind reţinut pe un termen de 72 de ore în izolator.

Preliminar, bănuitul şi-ar fi recunoscut acţiunile criminale şi este cercetat penal pentru tentativă de omor. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram