Dmitri Rogozin urmează să vină astăzi la Chișinău, însă aeronava la bordul căreia urmează să vină, se reține pe aeroportul Domodedovo. Oficialul rus a menționat pe Twitter că se încearcă anularea decolării aeronavei cu care urmează să vină.

„În Chișinău încearcă să refuze aterizarea cursei din Domodedovo, a companiei S7, la bordul căruia planifică să zboare delegația noastră”, a scris Rogozin.

Menționăm că, Rogozin urma să aterizeze la Chișinău la ora 12.45, iar mai apoi venirea aeronavei a fost amânată la ora 13.45. Momentan, potrivit orarului rutelor ce aterizează pe Aeroportul Chișinău, cursa cu care urmează să vină Rogozin este înregistrată la ora 14.52.

Săptămâna trecută, autoritățile de la Chișinău au sugerat că nu-i vor permite lui Dmitri Rogozin să vină la Chișinău cu un avion militar, adăugând că acesta poate opta pentru un avion de linie sau un autobuz.

Menționăm că, ieri, un deputat și mai mulți artiști din Federația Rusă au primit refuz de intrare pe teritoriul Republicii Moldova. Potrivit unor surse „aceștia nu au întrunit condițiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat, nejustificând scopul vizitei”.