/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un nou scandal diplomatic? Fiul Procurorului General din Rusia blocat pe Aeroportul din Chișinău

missing
29 iulie 2017, ora 09:59

Autoritățile de la Chișinău nu ar permite fiului procurorului general al Rusiei, dar și altor oficiali, să decoleze spre Moscova

Avionul ar trebui să zboare de la Chișinău spre Moscova, însă nu îi este permis. Cel puțin asta scrie site-ul rus kommersant.ru, care a publicat un articol ieri seara, la ora 22:59, în care se spune că din acest motiv, și fiul procurorului general al Rusiei nu ar putea să decoleze.

„Din câte cunosc, din același motiv nu poate decola nici avionul fiului procurorului general al Federației Ruse, Iurie Ciaika, care a venit în Republica Moldova pentru întâlniri de afacere”, a spus o sursă din guvernul rus pentru sursa menționată.

De asemenea, sursa respectivă a mai spus că, recent autorităţile de la Chişinău nu au permis accesul în Moldova a unui grup de ofiţeri ruşi, care transportau 75 de medalii pentru misiunea de pacificatori din Transnistria.

Contactați de tv8.md, Poliția de Frontieră a declarat că acest lucru nu este din cauza anumitor probleme sau nereguli la traversarea frontierei. De cealaltă parte, întrebați de ce aeronavei nu îi este permis să decoleze, un reprezentat al Aeroportului Internațional Chișinău ne-a spus că nu deține o astfel de informație și că la moment merg doar cursele regulare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram