/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ SUA: A jefuit o bancă cu degetul arătător, după care a alergat gol pușcă prin oraș

missing
29 iulie 2017, ora 16:59

Alexander Sperber, un bărbat în vârstă de 25 de ani, a fost reținut de FBI în Florida. Acesta a intrat într-o bancă din orașul american Fort Lauderdale, de unde a reușit să fure 4,7 mii de dolari.

Alexander a intrat în bancă și, deși nu era înarmat, a strigat că are un pistol și a pus la tâmpla casierului degetul său arătător. În situație de stres, fără să realizeze, casierul i-a dat hoțului geanta cu bani.

În geantă, era și o capsulă cu vopsea care, însă, s-a spart, astfel pătându-i toate hainele, motiv pentru care Alexander s-a dezbrăcat și a început a alerga gol prin oraș aruncând banii furați.

După ce acesta a fost reținut, el a spus polițiștilor că vrea să devină comediant. În acea dimineață, spune el, se trezise cu gândul că trebuie să fure o bancă, să se dezbrace gol pușcă, să alerge prin oraș și să arunce banii furați în timp ce aleargă. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă minim 10 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram