/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Noaptea Filmelor sub Stele revine la Chișinău. Lista filmelor ce vor proiectate sub cerul liber

06 august 2017, ora 13:08

În acest an, filmele vor fi proiectate în fiecare joi, vineri și sâmbătă pe 24, 25, 26, 31 august și 1, 2, 7, 8, 9 septembrie, începând cu ora 20:30, pe teritoriul Muzeului Național de Istorie.

Scopul Festivalului Noaptea Filmelor Sub Stele este de a promova filmele clasice anilor 30-70 ce au cucerit întreaga lume cu istoriile lor și au modelat industria filmelor.

Noaptea Filmelor sub Stele este mult mai mult decât un festival, este un eveniment de suflet creat pentru toți cinefilii.

Intrarea pe teritoriul muzeului va fi permisă de la orele 20:15, iar rularea filmului se va începe la 20:40. Anul acesta organizatorii vă vor pune la dispoziție 140 de beanbag-uri.

Biletul de intrare: 20 lei (Biletul îl veți putea procura în ziua evenimentului la intrarea în Muzeul Național de Istorie).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram