/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Italia: Tânărul moldovean care și-a ucis tatăl vitreg și-a recunoscut vina. Motivul crimei

missing
09 august 2017, ora 12:49

Din momentul în care a fost arestat, tânărul nu a stat locului nici măcar o clipă. A continuat să vorbească în mașina poliției, dar și mai târziu, la secția de polițe. Vladislav, în vârstă de 23 de ani, a încerca să își justifice crima și a dezvăluit polițiștilor cum a avut loc incidentul în cele mai mici detalii. Tânărul a spus că și-a ucis tatăl vitreg cu un ciocan, un cuțit mic, un cuțit de bucătărie și un topor, menționează bergamo.corriere.it.

Vladislav și mama sa, Natalia, au venit în Italia acum 11 ani, după ce tatăl său i-a părăsit. Băiatul intra deseori în conflict cu mama sa. „O detestam”, a spus tânărul. Poliția a constatat că ura tânărului s-a revărsat și asupra bărbatului cu care trăia Natalia, pe nume Grillo, proprietarul unui magazin din regiune.

Poliția locală a reușit să constate și circumstanțele în care a avut loc crima. Cei trei se aflau acasă, iar Grillo și Natalia au început să se certe pentru că tânărul nu avea un loc de muncă. „Nu găsești niciodată nimic de făcut”, a spus tatăl vitreg. Vladislav a explodat, după care l-a lovit pe Grillo de zeci de ori. Natalia a încercat să îl oprească, dar a fost lovită și ea.

Țipetele femeii și ale concubinului său au fost auzite de vecini: „Am auzit o voce masculină care striga să lase cuțitul jos. Am chemat poliția și m-am uitat pe fereastră”.

„Mi s-a părut că am văzut un băiat care ieșea în pantaloni scurți, la bustul gol. Apoi a plecat, probabil cu o mașină. Am rămas la balcon și am văzut un tânăr blond ieșind din apartamentul în care se auzeau urlete. A rămas acolo și se uita afară, apoi s-a întors în interiorul casei”, menționează o vecină.

Era Vladislav Țurcan, care și-a ucis tatăl vitreg și se uita la mama sa rănită din bucătărie. Nu a cerut ajutor și nu a apelat la serviciile de urgență, însă a rămas în casă în așteptarea poliției. Câteva minute mai târziu, tânărul a fost arestat. Natalia fost dusă la spital. Era conștientă însă cu răni profunde.

Tânărul este acuzat pentru omorul tatălui vitreg și pentru tentativă de omor a mamei sale. Vladislav și-a recunoscut acțiunile.

Foto: repstatic.it

Foto: repstatic.it

Foto: repstatic.it

Foto: repstatic.it

Foto: repstatic.it

Foto: repstatic.it

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram