Cel mai sexy bărbat din Moldova, Anatolie Jalbă, a fost chemat în fața magistraților. Acesta este suspectat de trafic cu „Ecstasy”. Potrivit oamenilor legii, pastilele erau vândute în cluburile de noapte. Instanța i-a respins astăzi solicitarea de a fi cercetat în stare de libertate.

Mandatul de arest al lui Anatolie Jalba expiră la 4 septembrie. Până atunci acesta se va afla în custodia poliției.

Menționăm că, pe 8 august, trei tineri cu vârsta de 23, 26 și 33 de ani, domiciliați în municipiul Chișinău, au fost reținuți fiind suspectați de transportarea și comercializarea stupefiantelor în cluburile de noapte. Astfel, polițiștii au scos din circuit peste 900 pastile Ecstasy, valoarea cărora se estimează la aproximativ 200.000 lei.

În urma investigațiilor efectuate de către forțele de ordine, s-a stabilit că un membru al grupării este fost angajat al poliției „Fulger”. Iar altul, este Anatolie Jalbă, fost Mister World Moldova 2016 și un sportiv cunoscut în lumea body building-ului.

Aceștia, au creat o rețea de distribuire a drogurilor în localurile de agrement din capitală, fiind responsabili și de introducerea prin contrabandă a drogurilor pe teritoriul Republicii.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.