/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Frumusețea nu l-a salvat. Instanța i-a respins lui Anatolie Jalbă solicitarea de a fi cercetat în libertate

missing
10 august 2017, ora 17:58

Mandatul de arest al lui Anatolie Jalba expiră la 4 septembrie. Până atunci acesta se va afla în custodia poliției.

Menționăm că, pe 8 august, trei tineri cu vârsta de 23, 26 și 33 de ani, domiciliați în municipiul Chișinău, au fost reținuți fiind suspectați de transportarea și comercializarea stupefiantelor în cluburile de noapte. Astfel, polițiștii au scos din circuit peste 900 pastile Ecstasy, valoarea cărora se estimează la aproximativ 200.000 lei.

În urma investigațiilor efectuate de către forțele de ordine, s-a stabilit că un membru al grupării este fost angajat al poliției „Fulger”. Iar altul, este Anatolie Jalbă, fost Mister World Moldova 2016 și un sportiv cunoscut în lumea body building-ului.

Aceștia, au creat o rețea de distribuire a drogurilor în localurile de agrement din capitală, fiind responsabili și de introducerea prin contrabandă a drogurilor pe teritoriul Republicii.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram