/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Moldovean, arestat în România. A aruncat în aer un bancomat în Moscova și a fugit cu 2.2 milioane de ruble

11 august 2017, ora 12:08

Potrivit Ziarul de Iași, moldoveanul a fost arestat şi urmează a fi extrădat în Rusia. Bărbatul a fost arestat la Iaşi încă din luna aprilie, şi a încercat să îi convingă pe judecătorii de la Curtea de Apel Iaşi că nu este vinovat de faptele care îi sunt imputate în Rusia, cerând să nu fie extrădat.

Judecătorii ieşeni, după ce au analizat actele dosarului, au luat decizia de a-l trimite pe Timoftei la Moscova. Potrivit actelor transmise de către Procuratura Generală a Federaţiei Ruse, basarabeanul ar fi pus explozibil sub un bancomat din Moscova, cu scopul de a sustrage banii din aparat. Timoftei şi complicii au reuşit să obţină astfel în jur de 2,2 milioane de ruble ruseşti, echivalentul a aproape 30.000 de euro.

Un poliţist în civil se afla în zona comiterii fapte şi, după ce s-a legitimat, a fost lovit cu maşina de hoţi. Omul legii a suferit mai multe fracturi, însă a supravieţuit agresiunii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram