/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Intoxicație la o nuntă din Grătiești. 16 adulți și doi copii au fost internați la spital

missing
14 august 2017, ora 09:51

Update: Alte patru persoane din municipiul Chișinău care au participat la nunta de pe data de 11 august au solicitat asistență medicală de urgență în urma toxiinfecției alimentare. Solicitarea a parvenit din localitatea Goienii Nou, pentru o familie de patru persoane, doi maturi și doi copii. La fața locului, medicii au apreciat starea pacienților ca fiind de gravitate medie. După ce li s-a acordat asistență medicală de urgență, aceștia au fost transportați la spital.

La nuntă au participat 134 de persoane, dintre care 18 au avut de suferit și au fost internate la spital. Potrivit autorităților, restaurantul „Ecaterina” funcționează în baza autorizației sanitar-veterinare.

Persoanele au apelat la dispeceratele 903 pe data de 12 și 13 august. Echipele de asistență medicală urgentă din subdiviziunile teritoriale au acordat pacienților ajutorul medical de urgență necesar, pe parcursul celor două zile. În urma investigațiilor din staționar, se va stabili diagnosticul și tratamentul final.

Ieri, pe parcursul zilei, specialiștii au evaluat obiectivul și au depistat mai multe nereguli, astfel încât activitatea restaurantului a fost suspendată pentru următoarele zile, în contextul în care mai multe persoane au programat alte ceremonii. Au fost preluate probe, iar într-un termen de 10 zile urmează să fie prezentate și rezultatele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram