/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Veste bună pentru moldoveni! Valabilitatea pașapoartelor românești ar putea fi extinsă până la 10 ani

missing
14 august 2017, ora 12:25

Totuși, de astfel de pașapoarte nu vor putea beneficia oricine, ci doar persoanele cu vârste de peste 25 de ani. Decizia a fost luată în contextul în care numărul cererilor de solicitare a pașapoartelor crește, iar angajații procesează câte 11.000 – 12.000 de cereri pe zi.

„Din păcate, nu se poate dubla în acest moment nici numărul de personal, nici numărul de ghişee. Deficitul de personal se resimte şi în acest domeniu. Nu putem configura un sistem doar pentru a răspunde la valorile lui extreme, ci îl configurăm pentru media de accesări şi pentru a face faţă unor perioade de vârf”, a afirmat Carmen Dan într-o emisiune TV, potrivit sursei menționate.

Pentru a mai rezolva problema cozilor, ministrul a mai menționat că programul de lucru al angajaților a fost prelungit, iar unii dintre ei, în 16 județe din țară, inclusiv la București, lucrează chiar și în zilele de odihnă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram