/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cine sunt cei 13 sportivi moldoveni care vor concura la Universiada Mondială

15 august 2017, ora 09:30

Moldova va avea reprezentanți la 5 discipline: Serghei Marghiev, Andrian Mardare, Dimitriana Surdu (atletism), Dan Olaru, Alexandra Mârca (tir cu arcul), Stepan Dimitrov și Vadim Dimitrov (taekwondo), Sergiu Cechir, Ion Țerna, Ecaterina Cîlcic (haltere), Denis Vieru, Norin Tatarescu și Dorin Goțonoagă (judo).

Conducătorul delegației este Veaceslav Mîrzac, secretar general al Federației Sportului Universitar din Moldova.

La ediția trecută, acum doi ani, în Coreea de Sud, cei 17 sportivi moldoveni n-au cucerit nicio medalie. Cel mai bun rezultat l-a înregistrat Serghei Marghiev, locul patru la aruncarea ciocanului.

În clasamentul all-time pe națiuni, Moldova se află pe locul 60, cu 3 medalii de aur, 4 de argint și 15 de bronz. Campioni la Universiada Mondială au devenit atleții Natalia Cerchez, Ion Luchianov și Zalina Marghieva.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram