/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

MAE dezminte informația precum că Moldova va introduce vize pentru cetățenii ruși

missing
16 august 2017, ora 08:29

Reamintim că, Igor Dodon a fost tras pe sfoară de un renumit portal de știri din Rusia. Președintele s-a grăbit să comenteze o știre falsă potrivit căreia, deputații moldoveni ar discuta despre posibilitatea introducerii vizelor pentru cetățenii ruși. Contactați de TV8, mai mulți deputați au menționat că știrea este falsa, iar Dodon a căzut într-o capcană.

Cu referire la „surse din Parlament”, jurnaliștii ruși au scris că deputații moldoveni „discută despre introducerea regimului de vize pentru cetățenii ruși”, menționând că inițiativa face parte din șirul de acțiuni diplomatice îndreptate împotriva Rusiei. Portalul „Izvestia” publică inclusiv un comentariu al președintelui. Igor Dodon a calificat inițiativa ca fiind o provocare irațională și periculoasă, adăugând că nu va permite acest lucru. Asta deși informația publicată este un fals.

Mai multe detalii găsiți AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram