/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Mașini blindate și persoane înarmate, surprinse pe străzile din Chișinău

16 august 2017, ora 16:21

Ofițerului de presă al Ministerului Apărării, Alla Diaconu, a declarat pentru TV8 că tehnica militară de tip HUMVEE, aflată în dotarea Armatei Naționale revenea de la Centrul de Instruire Militară de la Dănceni, unde militari s-au antrenat în conformitate cu planul de instruire pentru anul 2017. Unitățile de tehnica se îndreptau spre locul de dislocare în tabăra militară de la Telecentru.

Prezența blindatelor în trafic a stârnit diferite reacții în rândul internauților. În timp ce unii se întrebau de unde și încotro se deplasau militarii, alții suspectează că operațiunea are loc cu un anumit scop. Au fost și dintr-acei care au făcut glume pe seama redislocării tehnicii militare. Ei au presupus că militarii s-au pornit cu blindatele la cumpărături.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram