/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Omor din închisoare. Doi deținuți de la Brănești ar fi comandat omorul unei femei

missing
16 august 2017, ora 09:02

„În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut fapta, precum și aplicarea violenței în privința acesteia. De asemenea, tânărul a declarat că infracțiunea a fost organizată și dirijată de doi deținuți de 23 și 25 de ani, din instituția de detenție de la Brănești”, a declarat pentru TV8 Diana Sochircă, ofițer de presă INI.

Potrivit oamenilor legii, detinutii care ar fi organizat omorul au fost condamnati pentru furt, jaf si actiuni violente cu caracter sexual. Urmare a depozitiilor suspectului, politia din Ungheni impreuna cu politistii de la „Fulger” si Detasamentul cu destinatie speciala „Pantera” au descins la penitenciarul din Branesti unde au efectuat mai multe perchezitii, inclusiv la cei doi bănuiți.

În total, in urma perchezitiilor, au fost depistate peste 80 de telefoane mobile, aproape 40 de litri de alcool, aproximativ 14 mii de lei, obiecte din aur, 6 kg de drojdie, carți de joc și presupuse substanțe narcotice. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Daca cei doi detinuti vor fi gasiti vinovati, acestia riscă sa mai primească cel puțin câte 20 de ani de inchisoare sau detentie pe viata. De asemenea, autoritățile vor să afle cum aceste obiecte au ajuns in celule.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram