/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Familia Dodon a donat o casă unei familii nevoiașe cu șapte copii. Locuința le-a ars într-un incendiu

17 august 2017, ora 16:32

Casa a fost procurată si reparată de Fundația de binefacere „Din Suflet”, patronată de Prima Doamnă. Informația a fost postată de președintele Dodon printr-un mesaj pe pagina de facebook.

„Astăzi, împreună cu Prima Doamnă am vizitat familia Rîșneac din satul Mărculești raionul Florești.
Această familie care crește 7 copii dintre care 4 fete și 3 băieți cu vîrste cuprinse între 5 luni și 14 ani, a rămas fără locuință după ce un incendiu le-a mistuit casa în care locuiau.
Astfel, pentru a le oferi o viață mai bună, împreună cu soția am înmînat cheile unei case din satul Mărculești, care a fost procurată si reparata de Fundația de binefacere ”Din Suflet”, patronată de Prima Doamnă. De asemenea, au fost oferite mărfuri de uz casnic, mobilier și produse alimentare.
Trebuie să fim alături de cei care au nevoie! Faptele bune vor continua!”, a scris Dodon.

Menționăm că potrivit declarației de avere și interese a șefului statului postată pe site-ul Autorității Naționale de Integritate soții Dodon au încasat anul trecut venituri în sumă de 455 de mii de lei. După achitarea creditului, luat tot de la Victoriabank, cu o dobândă de 8%, prin care și-a achitat casa de lux din sect. Buiucani, acolo unde locuia cu familia, acestora le-au rămas în conturi aproximativ 265 de mii de lei.

Foto: facebook/Igor Dodon

Foto: facebook/Igor Dodon

Foto: facebook/Igor Dodon

Foto: facebook/Igor Dodon

Foto: facebook/Igor Dodon

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram