/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Trei automobile pline cu carne fără acte, depistate în trafic. Carnea urma să fie vândută la Piața Centrală

missing
17 august 2017, ora 13:07

În urma verificării automobilelor bărbaților de 30, 37 și 43 de ani, locuitori ai raioanelor Nisporeni, Ștefan Vodă și Criuleni, s-a depistat, în total nouă carcase de porc și două de bovină. Întrebați, șoferii au recunoscut că întreaga cantitate de carne urma să fie comercializată în piața centrală din capitală.

Toți trei șoferi au fost sancționați contravențional, cu amendă de până la 4 500 de lei, pentru transportare de produse animale fără documente legale.

Inspectoratul Național de Patrulare specifică că atât carnea, cât și alte produse de origine animală sau non-animală trebuie consumate doar dacă au fost supuse controlului sanitar – veterinar, cu procurarea lor doar din locuri sau spații autorizate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram