/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO. VIDEO/ Locuitorii de la Poșta Veche și Rîșcani, treziți de împușcături și explozii. Ce căutau sutele de carabinieri pe străzi

missing
18 august 2017, ora 09:00

Itinerarul carabinierilor a pornit de la Unitatea Militară 1001 a DTC, str. Doina 102, mergând spre Socoleni, Ceucari, Calea Orheiului, cercul Visterniceni și întorcându-se pe str. Doina la U.M.1001 de unde au plecat.

Distanța parcursă de carabinieri a fost de aproximativ 15 km, presupunând diferite obstacole, cu care carabinierii militari s-au confruntat.

Exercițiul are loc în scopul consolidării capacităților Trupelor de Carabinieri, privind menținerea asigurarea și restabilirea ordinii publice reținerea infractorilor deosebit de periculoși, închegarea forțelor și formarea deprinderilor conform tacticii special de acțiuni în situații dificile.

La acestă aplicație a participat conducerea Aparatului Central a DTC, precum și întreg efectivul Departamentului Trupelor Speciale de Carabinieri.

Foto: Facebook / Ionel Pușcaș

Foto: Facebook / Ionel Pușcaș

Foto: Facebook / Ionel Pușcaș

Foto: Facebook / Ionel Pușcaș

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram