/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Moldovenii, gata de luptă! 13 sportivi au plecat la Universiada Mondială din Taipei-ul chinez

18 august 2017, ora 16:06

Una din cele mai importante discipline la care vor participa sportivii moldoveni în cadrul Universiadei Mondiale este cea de Judo. Doi dintre cei 3 sportivi moldoveni care vor participa la această probă ne-au împărtășit așteptările pe care le au de la competiția din China.

Pentru a ținti cele mai notorii performanțe, sportivii au pus accent atât pe pregătirea fizică, cât și morală.

„Sigur că m-am pregătit și mă aștept la cele mai bune rezultate, aș dori să urc pe podium pe treapta cea mai înaltă. Am fost la un stagiu până acuma, ne-am pregătit bine și mergem încrezuți”, susține judocanul Dorin Coțonoagă.

„Ne gândim să luăm medalii, cu orice scop, pentru asta plecăm, pentru asta ne antrenăm, pentru asta ne antrenăm toată viața și sperăm la un rezultat foarte, foarte bun. Pregătirea morală, da, sperăm sperăm ca numaidecât să aducem medalii”, judocanul Naurin Tătărescu.

Universiada Mondială a ajuns la a 29-a ediție. Aceasta va avea loc în perioada 18-31 august în Taipetul Chinez. La competiție vor participa 170 de țări. La ediția precedentă, de acum 2 ani, din Coreea de Sud, cei 17 sportivi moldoveni nu au obținut nici o medalie. Cel mai bun rezultat la înregistrat Serghei Marghiev, care a ocupat locul 4 la aruncarea ciocanului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram