/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/DOC/ Dodon a anunțat că 18 producători de material săditor își pot realiza producția în Rusia

missing
21 august 2017, ora 12:18

„Eforturile depuse de Președintele Republicii Moldova depuse întru fortificarea relațiilor comerciale cu Federația Rusă aduc roade chiar și în ciuda acțiunilor neprietenești pe care le întreprinde Guvernul Republicii Moldova față de Federația Rusă.

Partenerii din Federația Rusă continuă să ofere noi posibilități de dezvoltare a afacerilor și de export pe piața din Rusia. Astfel, alte 18 companii, producătoare de material saditor au fost admise și deja își pot realiza produsele pe piața din Federația Rusă. În anul curent pe această piață vor fi realizate în jur de 3,8 milioane unități de puieți”, a scris acesta pe facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram