/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Rusia: Cartier, în flăcări! Un incendiu devastator a mistuit 25 case din orașul Rostov-pe-Don

missing
21 august 2017, ora 16:36

Deocamdată nu se cunoaște cauza incendiului, însă astfel de cazuri au avut loc și săptămânile trecute. Locatarii au declarat atunci că persoane necunoscute insistau să le cumpere casele, pe bani puțini. Pentru că au refuzat, o mare parte dintre proprietarii abordați s-au pomenit cu locuințele în flăcări.

UPDATE 17.08: În Rostov-on-Don a fost introdusă stare de urgență din cauza incendiului extins. Potrivit autorităților locale, deja ard aproximativ 25 de case.

Din cauza incendiului, gazele și electricitatea au fost întrerupte în perimetrul a șase cartiere. Salvatorii au evacuat 560 de persoane. Zona de incendiu depășește șase mii de metri pătrați.

În lichidarea incendiului sunt implicate 200 de unități de echipament și șase elicoptere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram