/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Caz tragic la o stână din suburbia Chișinăului. Proprietarul s-a împușcat în abdomen

missing
24 august 2017, ora 19:04

Potrivit poliției, incidentul s-a produs ieri dimineața în jurul orei 9:00. Bărbatul s-ar fi împușcat când se afla singur la stână. Acesta a fost găsit într-o baltă de sânge de un alt cioban și de fiul său care au și anunțat poliția și ambulanța.

„Iaca sânge a curs aici și aici. El stătea culcat aici. Pistolet era. Iaca stătea aici. De aici l-a luat poliția. Stătea acolo și el stătea acolo întins. Poate cineva i-a sunat lui și l-a speriat cu ceva”, povestește ciobanul Vasile.

Unii oamenii din sat îl descriu pe bărbat ca pe un om gospodar, alții însă vorbesc cu frica în sân despre incident. Ei spun că el s-ar fi împușcat fie din cauza unor probleme în afacerea pe care o avea, fie din cauza unei boli.

„Foarte bun băiat. Băiat de treabă, credincios. Se spune că singurel. Care mai vorbesc că cineva l-a ajutat. Asta este. Se spune că avea o boală care nu o știm nici noi”.
„Îi opasnoe dela acolo” Eu nu pot să grăiesc că eu îs bătrână și mă tem. Dar nu pot eu. Știți acolo-i socoteli mari. Când am venit acasă am auzit. Mi-au ieșit înainte niște copii și niște femei, femeile spuneau că l-au împușcat, dar s-o împușcat el singur..off, mă doare capul”.

Potrivit poliției acesta deținea arma legal. În prezent victima se află la spitalul de urgență. Medicii spun că starea bărbatului este satisfăcătoare. Cu toate acestea el a refuzat să vorbească cu presa. „A fost operat de către o echipă de chirurgi la toracicul stâng cu o plagă transfixiantă și la nivelul scheletului facial. Am discutat cu el, starea este bună, satisfăcătoare”, a declarat pentru TV8 purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență, Petru Craveț.

Pe marginea acestui caz oamenii legii au inițiat un proces penal în cadrul căruia victima va fi audiată pentru a stabili toate circumstanțele incidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram