/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Șoferul beat din Ștefan-Vodă care a tamponat un cărucior în care se afla un copil, a fost plasat în arest

missing
25 august 2017, ora 14:47

Ofițerului de urmărire penală, Andrei Popovici, a declarat pentru TV8 „Făptuitorul pentru comiterea infracțiunii a fost arestat pentru 30 de zile prin încheierea judecătoriei Ștefan-Vodă. Acum urmează a fi audiați martorii oculari și alte persoane ce dețin informații utile cazului pentru a releva adevarul în cauza penală”.

Cazul urmează a fi examinat de Inspectoratul de Poliție Ștefan-Vodă. Accidentul a avut loc în satul Berezoaia, la începutul săptămânii. Totul s-a întâmplat sub privirile mamei, care a lăsat căruciorul la umbra unui copac, și s-a dus să discute cu o consăteancă. Urmare a impactului, căruciorul a fost aruncat la aproape patru metri, bebelușul decedând pe loc. Șoferul a părăsit locul faptei, dar a fost prins de politie. El și-a recunoscut fapta și riscă până la opt ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram