/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Familii, impuse să se recăsătorească. Aproape o mie de cupluri din Cecenia impuse să se „împace”

missing
25 august 2017, ora 16:50

În lupta lui pentru eradicarea terorismului, liderul cecen a lansat o campanie menită să readucă laolaltă soţii care s-au despărţit. Zis și făcut. În doar șase luni, o comisie specială a anunțat că a reuşit să împace 948 de cupluri. Însă, o parte din cupluri s-au reunit mai mult forțat. Unele femei s-au plâns că au fost impuse şi chiar ameninţate ca să accepte împăcarea.

De partea cealaltă, Ramzan Kadîrov se laudă cu familia sa numeroasă. Acesta este căsătorit cu o fostă colegă de liceu. Femeia este designer vestimentar și se dedică acțiunilor de caritate. Kadîrov, deseori, îi face diferite surprize și nu uită să filmeze momentele, publicându-le mai apoi pe rețelele de socializare. Cei doi au împreună opt copii: trei fete și cinci băieți.

Potrivit BBC Rusia, în cadrul campaniei inițiate de Kadîrov a fost creată și o linie telefonică la care cuplurile separate pot apela pentru ajutor, în speranța că se vor împăca. În curând, alte circa 4000 de familii urmează să fie „reunificate”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram