/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Lecțiile de română au dat roadă? Interpreta Jasmin la Orhei: „Împreună cu iubitul soț am inaugurat sărbătoarea”

27 august 2017, ora 16:50

„O dimineață plină de evenimente, dar asta abia e începutul! Împreună cu iubitul soț am inaugurat sărbătoarea dedicată Zilei Independenței Republicii Moldova. Am depus flori la Monumentul Vasile LUPU și am urmărit un show aviatic de excepție. Deseară, Vă așteptăm pe toți la un concert grandios”, a menționat interpreta pe Instagram.

„Astăzi este a 26-a aniversare a Zilei Independenței Republicii Moldova! Din toată inimă adresez felicitări locuitorilor acestei frumoase republici, dorindu-le dezvoltare continuă, pași siguri înainte și un cer însorit deasupra capului! E minunat când orașul e plin de atmosferă de sărbătoare și muzică”, a mai adăugat Jasmin.

La Orhei, edilul Ilan Șor își propune să sărbătorească cu fast Ziua Independenței. Surpriza serii va fi un concert grandios la care vor participa artiști autohtoni precum Ionel Istrati, Ian Raiburg, Trupa Dulce Band, Igor Himici, Trupa Catharsis, Iuliana Beregoi și Vitalie Danii. Invitații speciali ai evenimentului sunt membrii trupei Carla’s Dreams și însăși Jasmin. Sărbătoarea va culmina cu un show spectaculos de focuri de artificii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram