/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Bunuri fără acte în valoare de 30 de mii de lei și 180 de litri de alcool, reținute la frontieră

28 august 2017, ora 13:01

În primul caz, o cetățeancă a R. Moldova de 48 de ani a fost documentată pentru transportarea, fără acte de proveniență, a bunurilor de larg consum. Marfa, în sumă de 30 mii lei, a fost depistată în trenul „Cernăuți-Larga”. La fel, din cercetările primare s-a constatat că bunurile au fost introduse ilegal din Ucraina în Republica Moldova. Cercetările pe marginea cazului dat sunt continuate de către organul vamal, persoana va răspunde contravențional în conformitate cu art. 287 alin. (10) CC al RM.

În cea de-a două reținere, urmare a informațiilor operative, un echipaj al Poliției de Frontieră a descins la domiciliul unui locuitor al or. Lipcani, r-nul Briceni, bănuit de transport și comercializare ilegală de alcool. Din gospodăria acestuia, polițiștii de frontieră au ridicat 32 de sticle a câte 1,5 litri fiecare, pline cu lichid asemănător cu cogniac, cât și alte șase butelii cu un volum total de 132 litri, după miros și culoare fiind alcool etilic. La finalul cercetărilor, moldoveanul de 55 de ani va fi sancționat contravențional în temeiul art.284 și art.286 CC al RM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram