/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Luminița Suveică: S-a stabilit cauza intoxicării petrecăreților restaurantului din Grătiești

missing
28 august 2017, ora 09:56

Luminiței Suveica, medic șef din cadrul Centrului de Sănătate Publică, a declarat astăzi în cadrul ședinței Primăriei, că 15 persoane au fost diagnosticați cu salmonela. Între timp, se mai efectuează investigaţii de laborator pentru că salmonella s-a confirmat la pacienţi, nu şi în mostrele prelevate din local. La moment, nu se cunoaște încă cu ce alimente s-au otrăvit nuntașii.

Ca urmare a intoxicaţiei în masă de acum două săptămâni, activitatea localului a fost oprită, dar a fost reluată de astăzi, după dezinfectare.

Reamintim că, acum două săptămâni, mai mulți nuntași, inclusiv mirele și mireasa au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară. La nuntă s-au distrat în jur de 150 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram