Meci inedit în campionatul Moldovei de Fotbal. Sheriff-Tiraspol a urcat pe prima poziție în clasamentul Diviziei NaȚionale, după ce a rămas în inferioritate numerică și a primit un penalty, în meciul cu Milsami - Orhei. Dubla lui Oancea și golul lui Jairo au urcat Sheriff-ul pe treapta de lider.

În ciuda orarului încărcat, Sheriff își continuă evoluția perfectă în campionatul Moldovei. Viespile au dat o lecție de fotbal celor de la Milsami Orhei, după ce i-au bătut cu 3-1. Ambele echipe aveau nevoie doar de victorii în partida de aseară, pentru a se ridica pe treapta de lider în clasament. Scorul a fost deschis de Evgheni Oancea, în minutul 29. După o neînțelegere între jucători, Baiala a primit cartonaș roșu pentru un gest nesportiv.

Milsami a avut posibilitatea să marcheze în minutul 70, după faultul lui Jardan în careu, dar portarul viespilor a reactionat exceptional la șutul lui Dedov.

Totuși, vulturii au reușit să egaleze prin Andronic, în minutul 79. Bucuria lor însă nu a durat prea mult, după ce noua achiziție a tiraspolenilor, Jairo a făcut 2-1. Punct în partida dintre Sheriff și Milsami l-a pus același Oancea, care a marcat din parașută în ultimul minut a jocului.

Astfel, Sheriff a devansat-o pe Milsami în clasament, având la activ 20 de puncte, cu 2 mai multe decât Milsami. Într-o altă partidă disputată ieri, Zimbru a pierdut surprinzător de la nou promovata Spicul, cu 1-0. Mandricenco a fost cel care a decis soarta partdei.
După 8 etape disputate, Spicul a urcat pe locul 5, cu 10 puncte, iar Zimbru a căzut pe 8, cu 7 puncte.