/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Alte două cișmele cu apă potabilă gratuită vor fi instalate în centrul Chișinăului. Vezi unde vor fi amplasate

missing
29 august 2017, ora 10:58

„Unica rugăminte a noastră este ca să păstrăm ceea ce se face pentru oraș”, a menționat Veronica Herța, în cadrul ședinței săptămânale a Primăriei.

Primarul interimar al capitalei Nistor Grozavu susține că locuitorii orașului sunt mulțumiți de instalarea cișmelelor, fiindcă nu-și pot permite să dea 10 lei pentru o sticlă cu apă.

„Calitatea apei din cișmele, dar și cea care vine prin robinete, este cu mult mai bună decât apa din unele sticle pe care le cumpărăm noi. Asta nu o spunem noi, asta o arată studiile”, a precizat Nistor Grozavu.

Până în prezent, în Chișinău au fost instalate nouă cișmele. În total, S.A. “Apă-Canal Chișinău” intenționează să instaleze în total 13 asemenea cișmele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram