/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Accident grav pe traseul Chișinău - Hîncești. Trei mașini s-au tamponat, iar patru persoane au fost transportate la spital

29 august 2017, ora 14:06

Potrivit poliției, şoferul unui automobil de marca VAZ, în vârstă de 21 de ani, nu s-a asigurat când a vrut să treacă de pe un drum secundar pe cel principal şi s-a tamponat violent cu un taxi. În urma impactului puternic, taxiul a fost proiectat într-o altă maşină, iar ulterior a ajuns într-un şanţ.

La spital a fost transportat şoferul maşinii VAZ, dar şi cei trei pasageri ai săi, printre care un minor de 16 ani. Potrivit informaţiilor preliminare, vinovat de accident s-ar face conducătorul auto de la VAZ.

Poliţia investighează circumstanţele accidentului.

La faţa locului au intervenit şi echipaje de pompieri pentru a spăla combustivilul de pe carosabil.

Foto: Facebook/ Baciu Dumitru

Foto: Facebook/ Баха Баха

Foto: Facebook/ Баха Баха

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram