Arena Mare a Circului din Chișinău va fi luminată din nou. De această dată cei care vor aduce magia în clădirea mult uitată este Teatrul Copiilor.

Teatrul Copiilor prezintă un spectacol muzical inedit, inspirat din celebra comedie a lui William Shakespeare „Visul unei nopți de vară”. 40 de actori copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani, vor evolua în cadrul unui spectacol grandios, plin de aventuri miraculoase, muzică, dans și acrobații. Coloana sonoră de excepție va fi interpretată LIVE de personajele feerice din piesă, acompaniate de o veritabilă orchestră a copiilor. În timpul spectacolului Arena Mare a Circului din Chișinău va fi scăldată într-un show de lumini, creând o atmosferă de vis. Magia va fi întregită de evoluția captivantă a micilor actori deghizaţi în costume.

Acțiunea principală are loc într-o pădure magică în care sălășluiesc zâne, duhuri, spiriduși, amazoane călări, regi și regine. Niște copii din împărăția oamenilor fug de acasă, rătăcindu-se în mijlocul propriilor neînțelegeri și a farselor unui duh al pădurii pus pe glume. Un grup de meșteri din cetatea de alături se adâncesc şi ei în desișurile fermecate ca să pună la cale o surpriză pentru nunta ducelui. Peripețiile copiilor, zânelor și a meșterilor se încurcă într-un amalgam de situații haioase, pline de farmec și umor, care se dezleagă într-un mod neașteptat.

Teatrul Copiilor este la a 4-a ediție, şi de această dată cu un spectacol deosebit, desfășurat în cadrul inițiativei sociale #LumineazăCircul, lansată în primăvară de formația Gândul Mâţei. Cu prilejul concertului aniversar de 20 de ani de la înființarea trupei, Arena Mare a Circului din Chișinău a fost renovată pentru a putea găzdui evenimente culturale şi a susține astfel relansarea spectacolelor de circ în această arenă.

Provocării de implicare în evenimentul din acest an al Teatrului Copiilor a răspuns Şcoala Republicană de Hipism şi Pentatlon Modern şi participanții îndrăgiţi ai emisiunii televizate „Wow Kids!”