/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ O moldoveancă stabilită în Italia, filmată în timp ce o lovește pe bătrâna pe care o îngrijea

30 august 2017, ora 10:08

În presa italiană a apărut un video în care femeia o lovește violent pe bătrâna în vârstă de 86 de ani care este paralizată într-un scaun cu rotile și care suferă de Alzheimer. Moldoveanca era în serviciul bătrânei de zece ani și beneficia de încrederea întregii familii, însă realitatea era diversă.

Femeia se pare că îl maltrata și pe fiul bătrânei, care avea probleme psihice, imobilizat și el în scaun cu rotile.


Bătrâna avea și un alt fiu, stabilit în Elveția, care venea în fiecare lună să o viziteze. În ultima perioadă acesta a observat însă că mama sa avea numeroase vânătăi pe corp și nu înțelegea care este motivul: „Moldoveanca mereu justifica vânătăile menționând că sunt efectele unui medicament pe care îl lua mama mea. Medicii credeau că vânătăile apăreau de la eventualele căderi, iar nimeni dintre noi nu își făcea griji. Apoi mama a fost internată în spital de șapte ori. Am schimbat chiar și dușul pentru ca ea să nu cadă, dar lucrurile nu s-au îmbunătățit”.

Moldoveanca în vârstă de 46 de ani a fost filmată de un vecin, dar și alte probe au determinat forțele de ordine din regiune să îi interzică acesteia să se apropie de casa bătrânei, până când nu va fi emisă decizia finală, care s-ar putea să fie arestul vinovatei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram