/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/DOC/ A rămas fără casă. Un bărbat va primi despăgubiri de peste 140 de mii de lei de la RED Union Fenosa

31 august 2017, ora 13:57

Actul mai relevă că până la producerea incidentului, de un conductor a fost agățată o cărămidă pentru a îndepărta și a exclude posibilitatea de a se atinge unul de altul, ceea ce anterior avea loc foarte frecvent. De asemenea, despre situația potențial periculoasă compania a fost anunțată, însă nu a reacționat, fapt ce a dus la incendierea imobilului și a bunurilor materiale, cauzându-i o pagubă în sumă de 187000 lei bărbatului.

Astfel, bărbatul a dat în judecată compania și a cerut încasarea de la RED Union Fenosa a sumei de 187.000 lei, cu titlu de prejudiciu
material, a sumei de 500.000 lei, cu titlu de prejudiciu moral și a cheltuielilor de judecată.

La 29 martie 2017 Judecătoriei Chișinău a decis ca acțiunea să fie admisă parțial și astfel, au fost încasate de la ÎCS „RED Union Fenosa” SA în beneficiul bărbatului suma de 115888,67 lei, cu titlu de prejudiciu material, suma de 20000 lei, cu titlu de prejudiciu moral și cheltuielile de asistență juridică în sumă de 6000 lei și în beneficiul statului taxa de stat în sumă de 4256,66 lei.

Decizie care a fost menținută atât de Curtea de Apel Chișinău, cât și de Curtea Supremă de Justiție, care a emis ieri o decizie definitivă în acest sens.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram